Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea ha sigut beneficiària d’una ajuda de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a l’adquisició de material informàtic. L’import de la subvenció ascendeix a 1.525,08 euros, amb els que s’ha pogut equipar tecnològicament l’àrea de Joventut i Esports. Concretament, s’han adquirit dos ordinadors de sobretaula (PC) equipats amb l’última tecnologia en software, així com el hardware necessari per als mateixos com: monitors, teclats i ratolins.

El regidor de l’àrea, Pere Barber, es mostrava molt satisfet per l’obtenció d’aquesta ajuda i manifestava que ‘’gràcies a esta subvenció de l’IVAJ, tots els joves d’Altea podran beneficiar-se d’estos aparells informàtics que posarem a disposició de la ciutadania i destinar el seu ús a cursos i tallers focalitzats en ofimàtica, xarxes socials i tot el relacionat amb les noves tecnologies’’.

Les bases reguladores d’esta subvenció per a la concessió d’ajudes a entitats locals per a programes de Joventut i equipament en tecnologia de la informació i la comunicació (TIC) s’estableixen a l’Ordre 3/2018, d’11 d’abril, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Pin It on Pinterest