Select Page

Divendres passat, l’edil de Joventut, Marta Lloret, participava en una reunió de caràcter comarcal on personal tècnic, dinamitzador i d’informació dels centres juvenils, juntament amb el director de l’IVAJ, Jesús Martí , departien dels programes que s’estan desenvolupant als municipis de la Marina Baixa a través de l’Institut Valencià de la Joventut i de la Xarxa Jove de la comarca.

En paraules de l’edil, vam parlar de forma general, dels programes que s’estan desenvolupant a través de l’IVAJ i de la Xarxa Jove de la comarca, com Jove Oportunitat (JOOP), Joves a Marxa, Espai Jove, Corresponsals i Ambaixadors Juvenils , entre d’altres”. “Programes implementats a la Marina Baixa i en particular a Altea, on comptem amb una estreta col·laboració dels IES Altaia i Bellaguarda”, ha afegit la regidora.

“A més es va parlar del proper Congrés de Joventut, de l’Infòrum; una quedada del personal de Joventut que s’aprofita per posar en comú dubtes, suggeriments, dinàmiques i suports de tota la Comunitat Valenciana”. Ha explicat Marta Lloret, que ha revelat que “per últim, es va parlar de les perspectives de futur que es tenen i les problemàtiques a què ens enfrontem com a departaments; com són la mobilitat entre municipis, la salut mental i la necessitat de la figura del professional de la psicologia a la regidoria per a l’atenció dels i les joves, el Carnet Jove gratuït per arribar a totes les persones i l’accés als descomptes de més negocis locals, més facilitat en adherir-los perquè no siguen només les grans empreses les que hi participen”.

 

Pin It on Pinterest