Select Page

Dimecres 24 d’octubre l’Auditori del Centre Social va acollir una de les sessions de la tercera edició del Festival Internacional de Poesia que organitza el Liceo Poético de Benidorm. El regidor de cultura, Diego Zaragozí, va donar la benvinguda als poetes participants així com als alumnes de l’IES Bellaguarda que hi van assistir als recitals. L’acte també va comptar amb la participació del grup de danses local ‘’Bellaguarda tradicions’’.

Per a Diego Zaragozí ”aquest festival és una magnífica ocasió per gaudir, els alumnes i públic en general, de la poesia i els versos narrats pels propis autors, procedents de diversos països del món”.

El Festival, que es desenvolupa del 21 al 27 d’octubre a la comarca, compta amb seu a Benidorm, l’Alfàs del Pi, Altea i la Vila Joiosa.

 

Pin It on Pinterest