Select Page

La regidora de Comerç i Turisme, Anna Alvado, ha donat la benvinguda al CEAM als assistents de la 7ª edició de la jornada “Hospitalitat Mediterrània” realitzada a Altea. Aquests tallers estan organitzats per Turisme Comunitat Valenciana i impartits per Andrés Mínguez, coordinador acadèmic del Programa d’Hospitalitat Mediterrània.

Com ha explicat l’edil, “Altea és un dels municipis que més tallers d’hospitalitat ha realitzat, sent aquest el setè. L’objectiu d’aquesta jornada és fer de l’hospitalitat un valor diferencial enfront del mercat turístic nacional i internacional i Altea s’està posicionant com un dels municipis més hospitalaris de la Comunitat Valenciana”.

Andrés Mínguez ha començat la jornada plantejant quins són les característiques necessàries per a posar en valor l’Hospitalitat Mediterrània. La xarrada s’ha dividit en tres objectius: la necessitat de crear consciència sobre el potencial de la Comunitat Valenciana com a destinació turística; la posada en valor del nostre estil de servei espontani i distingir a la Comunitat Valenciana com una destinació hospitalària.

Anna Alvado ha destacat que “em sent orgullosa del sector comercial i turístic de la nostra localitat, per haver recolzat la incorporació d’aquest valor en la seua oferta turística, que al final és la d’Altea. Des de la Regidoria de Comerç i Turisme, apostem per aquest projecte des de l’inici, ja que considerem que aquest és un valor importantíssim a tenir en compte en la nostra vida diària, sobretot, si està vinculada al turisme. Cerquem un perfil de turista de qualitat, entenent com a tal, el ser persones respectuoses amb els nostres costums, amb el nostre entorn i la nostra idiosincràsia, per açò, hem de respondre d’igual manera, amb qualitat, sent amables i hospitalaris amb les persones que ens visiten”. Finalment, la regidora ha agraït l’assistència de totes les persones, així com al ponent Andrés Mínguez.

Pin It on Pinterest