Select Page

Les Regidories de Cultura i de Residents Estrangers informen de l’actuació de la Banda de Jubilats de Drammen (Noruega) en la nostra localitat. L’actuació tindrà lloc hui dimarts, 23 d’octubre, a les 13 hores a la plaça de l’Església d’Altea.

La programació d’actuacions de la banda els portarà a altres localitats de la Marina Baixa, així el dimecres, 24 d’octubre, actuaran al Club Noruec Costa Blanca de l’Alfàs del Pi i el dijous, 25 d’octubre, a l’Església Noruega del Albir. Tots els concerts seran a les 13 hores.

La Banda de Jubilats de Drammen es va crear el 13 de desembre de 2016 amb l’objectiu d’oferir benestar tant de manera personal com per als altres, per part de músics professionals jubilats. A través d’una estreta col·laboració amb l’Escola de Cultura de Drammen, la banda ofereix concerts de manera freqüent a la zona de Drammen.

Les peces musicals que toquen solen ser composicions conegudes i estimades per la tercera edat que gaudeixen escoltant i que als mateixos professionals de la música els agrada tocar.

En el repertori que oferiran durant la seua visita a Espanya, hi ha composicions noruegues, sueques, americanes i espanyoles. Aquesta és la segona vegada que la banda de músics jubilats de Drammen visita la nostra localitat ja que la primera visita va ser al 2016. En aquesta ocasió, dels 32 músics que componen la banda, seran 23 els que viatgen a la Marina Baixa.

Pin It on Pinterest