Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha informat de l’adquisició d’un nou tatami, que beneficiarà a més d’un centenar de persones per a realitzar Taek-Wondo i Hapkido, així com altres disciplines.

Amb l’adquisició d’aquest nou tatami es dóna cobertura a les escoles de Taek-Wondo i Hapkido que, com explicava el regidor, “feia molt temps que demandaven un tatami per a poder practicar el seu esport en condicions. Fins ara els havíem donat solucions temporals, amb tatamis cedits per associacions locals, però ara donem una solució definitiva amb l’adquisició d’aquest tatami valorat en més de 3.000 euros”.

“El tatami, que ha sigut disposat en la segona planta del Centre Juvenil suposarà una millora en les instal·lacions municipals, així com en els serveis que es donen al Centre Juvenil”, ha conclòs el regidor de Juventut i Esports, Pere Barber.

 

Pin It on Pinterest