Select Page

Educació organitza de nou l’activitat gratuïta “Nit de Tots Sants”

La regidoria d’Educació organitza, per segon any consecutiu i davant l’èxit que va tenir en la passada edició, l’activitat “Nit de Tots Sants” dirigida als escolars de 4t, 5è i 6è de Primària; així ho ha donat a conèixer Vicenta Pérez, regidora de l’àrea, qui informa que “aquesta activitat, totalment gratuïta, es desenvoluparà al col·legi d’Altea la Vella i està oberta als estudiants de qualsevol centre educatiu alteà”.

“Nit de Tots Sants” tindrà lloc la nit del 31 d’octubre, en la qual, de la mà de Projectes Educatius, es donarà a conèixer als més joves el significat de la Nit de Tots Sants, així com quines són les tradicions i costums que sempre ha acompanyat a aquesta data que a poc a poc es van perdent, ja que com la pròpia Vicenta Pérez explica “no tot és Halloween i Tots Sants és una data molt tradicional d’ací i sempre és molt enriquidor el donar a conèixer a les nostres filles i fills nostra història, i què millor que fer-ho de manera divertida i didàctica “.

La regidora reitera que “aquesta activitat es desenvoluparà al col·legi d’Altea la Vella i l’horari de recepció serà de 21.00 a 21.30 hores. Allà els xiquets i xiquetes passaran la nit acompanyats del personal de Projectes Educatius, viuran una jornada en què compartiran sopar, activitats i el endinsar-se en contes, històries i llegendes al voltant de la Nit de Tots Sants i faran una excursió on es trobaran en Blai Senabre qui els explicarà les històries “.

Aquesta activitat, com recalcava Vicenta Pérez, serà totalment gratuïta i es respectarà l’ordre d’inscripció que s’ha de fer a l’Ajuntament d’Altea des de ja mateix fins al 26 d’octubre. A més, el contacontes de Blai Senabre serà obert i podrà assistir el públic en general.

Vicenta Pérez anima a tots els xiquets i xiquetes que estan estudiant 4t, 5è o 6è de primària a que s’apunten a viure aquesta magnífica i divertida experiència, alhora que convida els que ja la van disfrutar l’any passat a que tornen a apuntar-se i revisquen la nit de Tots Sants que s’ha preparat per al 31 d’octubre.

Pin It on Pinterest