Select Page

La regidora de Pesca i Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, ha informat sobre les tasques dutes a terme pel Servei de Vigilància Marina i Litoral. En aquest sentit, ha destacat que ”el foment de l’educació mediambiental juntament amb el control per complir les normes de l’entorn han suposat una minimització dels impactes en l’entorn marí del nostre litoral”.

Pel que fa a la pesca ha explicat que ”s’han realitzat activitats de control per aturar el furtivisme i s’han promogut bones pràctiques com la captura i solta”. Per a això s’han realitzat rutes específiques amb la companyia dels Agents Mediambientals que han realitzat inspeccions aleatòries a les embarcacions que es trobaven pescant i informant-los de la normativa i les bones pràctiques a adoptar. A més, també s’ha procedit a retirar arts de pesca calades il·legalment com palangres i nanses.

També cal destacar, entre les tasques realitzades per aquest servei de vigilància, el control d’abocaments al mar, tant des de terra com des d’embarcacions. I la realització d’accions destinades al seguiment de flora i fauna.

Beatriu Nomdedeu ha agraït la tasca realitzada pel patró de l’embarcació del Servei de Vigilància Marina del Parc Natural Serra Gelada i als agents implicats en ” vetllar de forma incansable per l’entorn marí del parc i, en concret, del municipi d’Altea. S’ha treballat des del respecte millorant l’educació mediambiental i reduint impactes en l’entorn ”.

Pin It on Pinterest