Select Page

El Palau d’Altea acull el 29 i 30 de setembre el Festival Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana organitzat per L’Institut Valencià de Cultura, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i el patrocini de Bankia.

 

L’entrada és totalment gratuïta i els concerts començaran el dissabte 29 a les 19:00 hores, amb l’actuaciò de l’Orquestra Simfònica L’Artesana de Catarroja i l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical L’Artística de Bunyol. El diumenge 30 a les 12:00 hores, el concert comptarà amb la presència de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol.

 

Aquest festival s’emmarca dins del programa “Bankia escolta València” que l’entitat financera impulsa a la Comunitat Valenciana per a recolzar el moviment associatiu musical.

Pin It on Pinterest