Select Page

“En resposta a les acusacions alarmistes i sense fonament a les que ens té acostumat el PP, aquest estiu hi ha hagut una recomanació de la conselleria que apuntava a advertir no banyar-se en l’aigua de les pròpies desembocadures del barranc dels Arcs i del barranc de l ‘Olla, a causa de la matèria residual originada per la presència d’animals autòctons en aquests espais, com ara gavines, ànecs i cigne, aquesta recomanació s’ha seguit escrupolosament a través del servei de socorrisme que s’encarregava d’informar a les persones usuàries de les zones en qüestió i a partir d’ara aquesta tasca la realitzarà una senyalització vertical que s’ha preparat per a tal efecte”; ha declarat l’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer.

El responsable municipal de Platges ha apuntat que, “pel que fa a la qualitat de les aigües de les nostres platges, enguany Altea és dels municipis pioners en aconseguir les certificacions de qualitat de les Normes ISO9001-2015 i 14.001-2015, cosa que la legislatura anterior no passava; unes normes amb un grau d’exigència de qualitat superlatiu, no només de les aigües, que també, sinó de tota la gestió vinculada als serveis prestats a les platges”.

Ferrer ha instat els ciutadans a consultar les analítiques de les aigües de les platges d’Altea d’aquest estiu, que ell mateix ha fet públiques a les xarxes socials de la regidoria d’Infraestructures, “per demostrar com menteix el PP”.

L’edil d’Infraestructures, ha conclòs indicant que, “el que pretén el PP amb aquesta falsedat és desviar l’atenció per encobrir que es dedicaven a amagar a Sanitat les analítiques de l’aigua de subministrament domèstic i a més tampoc van treballar perquè Altea gaudisca d’una potabilitzadora, com passarà en un futur pròxim gràcies a la gestió de la regidoria de Cicle Hídric durant aquesta legislatura, ja que ja disposem, ara sí, del projecte d’execució”.

Pin It on Pinterest