Select Page

Ràdio Altea va rebre ahir als companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Pere Barber, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, va donar la benvinguda a tots els assistents, els quals van visitar les instal·lacions de Ràdio Altea acompanyats per Paco Lloret, responsable de l’emissora municipal, qui els va ensenyar les diferents zones de treball. En el transcurs de la visita es va realitzar una reunió, presidida per Pere Barber, on es van intercanviar diferents impressions i opinions de cara a la nova temporada, que començarà a l’octubre.

Sara García, coordinadora de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, ha destacat que s’han tractat diferents qüestions referents a programes en conjunt, “hem parlat de ‘El Rall’, el programa estrela de la Xarxa, que va començar al maig d’enguany i és un programa que pràcticament anem polint per a intentar que siga cada vegada més atractiu per a la nostra audiència”.

“El Rall” és un programa de dues hores que s’emetrà en totes les emissores municipals pertanyents a la Xarxa i que combina informació, agenda, grups de música i altres temes. Aquest espai pretén convertir-se en un referent de la informació de proximitat, donant a conèixer la realitat dels pobles.

Finalment, Sara García ha afegit que “en aquesta reunió han quedat les coses més clares, serà una temporada molt interessant i amb molta participació de totes les emissores que formem la xarxa”.

Pin It on Pinterest