Select Page

Dimecres passat tenia lloc la presentació de la Borsa d’Ocupació Agrària a càrrec de l’agència de dinamització rural Buscatierras, a la Casa de Cultura, a la qual assistia al voltant de mig centenar de persones.

Durant la jornada es van donar a conèixer les opcions de treball vinculades al sector agrari, bàsicament relacionades amb l’ocupació assalariada, però també es va parlar sobre les possibilitats d’emprenedoria.

Les persones assistents van poder lliurar el seu currículum en mà a l’agència Buscatierras per formar part de la borsa d’ocupació agrària. Aquelles persones que no van poder assistir-hi poden lliurar el seu currículum al web https://buscatierras.com/. Des de l’àrea d’ocupació de l’ajuntament d’Altea, es col·laborarà per facilitar aquest tràmit en línia, així com en la redacció dels currículums.

A la jornada van assistir també la regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedéu i el regidor d’Ocupació, Diego Zaragozí que van agrair la presència i el gran interès mostrat pels assistents.

Pin It on Pinterest