Select Page

La conferència tindrà lloc divendres que ve 14 a les 20:00 hores a la Casa de Cultura d’Altea.

Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Altea, serà impartida per l’historiador Juan V. Martín Devesa i versarà sobre la història de l’ametler en la nostra comarca, el seu cultiu, comerç, usos medicinals i culinaris.

“Anem a oferir una panoràmica del paper que l’ametla té en la nostra cultura, la importància econòmica que ha tingut durant segles i els seus usos gastronòmics, utilitzant els cinc sentits, ja que no serà una simple conferència”, ha explicat la regidora d’Agricultura.

Com ha informat Beatriu Nomdedeu, “a més s’informarà sobre el punt local de recollida d’ametla dins del conveni amb la Cooperativa Agrícola d’Altea, Fruita seca Fuster S.L. i l’Ajuntament d’Altea”.

 

Pin It on Pinterest