Select Page

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer una nova iniciativa de l’àrea que dirigeix encaminada a conèixer la realitat del municipi en matèria d’Igualtat. Es tracta d’un qüestionari que estarà disponible en paper i en digital que té per propòsit recollir informació i amb la mateixa dissenyar l’estratègia de les polítiques d’Igualtat municipals, així com les accions en les diferents àrees consistorials.

Com ha explicat Pérez, “hem dissenyat un qüestionari perquè participe la ciutadania i veure com està el tema de la Igualtat en el municipi. La informació que ens proporcione podrà ser utilitzada a l’hora d’elaborar propostes, activitats, projectes i iniciatives i serà una informació que ens servirà a totes les regidories “.

Vicenta Pérez ha detallat que el qüestionari estarà disponible en paper en tots els edificis municipals del municipi i també en digital a la web de l’Ajuntament, en l’apartat d’Igualtat. “Ens agradaria que participara molta gent perquè com més qüestionaris s’òmpliguen, més ajustada serà la informació sobre la realitat de la societat alteana en aquest tema”; ha declarat l’edil.

A més, la persona que vulgui remetre el qüestionari per correu electrònic podrà fer-ho a igualtat@altea.es

Vicenta Pérez ha conclòs animant a la població alteana a participar d’aquesta iniciativa que forma part del I Pla d’Igualtat Municipal.

Enquesta Ciutadana Igualtat

Pin It on Pinterest