Select Page

La recent instal·lació de sengles estacions meteorològiques a Altea i Altea la Vella permet conèixer dades com que les pluges de la setmana passada van ser més intenses en el Casc Urbà d’Altea, 30’8 l/m2, enfront dels 19’8 l/m2 registrats a Altea la Vella.

De les dades recollides en les dues estacions es desprèn que el dia que més va ploure va ser el passat dijous 16 amb un màxim de 20 l/m2 a Altea i 15’2 l/m2 a Altea la Vella.

Pel que fa a la temperatura Mínima, Mitja i Màxima entre els dies 15 i 20 d’aquest mes d’agost, Altea la Vella registra menys graus en l’Mínima i Mitja i més en la Màxima. La temperatura mínima a Altea ha estat de 21’1ºC; la Mitja de 24’9ºC i la Màxima de 29’4ºC; mentre que a Altea la Vella la Mínima ha estat de 19’8ºC, la Mitja de 24’4ºC i la Màxima de 30’1ºC.

Temperatures que suposen un descens de 2°C a les Mínimes i 5ºC graus a les Màximes, aproximadament, respecte a la primera quinzena del mes d’agost.

“A més de les dades meteorològiques i previsions que les estacions proporcionen al municipi, gràcies a les quals hem pogut conèixer dades com els de les precipitacions de la setmana passada, la instal·lació d’aquestes estacions, el passat mes de juliol, permet als ciutadans consultar en temps real totes les dades recollides a través d’un enllaç al web municipal www.altea.es a més de tenir una previsió del temps detallat del dia en curs o venidors i un arxiu de dades històriques “; ha assenyalat l’edil de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll.

Pin It on Pinterest