Select Page

L’Ajuntament d’Altea incrementa la seua presència en xarxes socials e inaugura el seu compte d’Instagram -@ajuntamentaltea-, i el de Ràdio Altea -@radioaltea-.

El passat 1 d’agost s’incorporaven a la plantilla de l’Ajuntament 18 joves que durant un any treballaran en diferents departaments consistorials gràcies al programa del Servei Valencià d’Ocupació i Formació “Avalem Joves Plus” que pretén incentivar la contractació de persones joves (EMPUJU) i persones joves qualificades (EMCUJU).

Gràcies a la contractació d’aquests, amb l’objectiu de reforçar els departaments en els quals més necessitat hi ha de personal, el departament de comunicació i Ràdio Altea segueix creixent.

Pere Barber, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, ha recalcat la importància de mantenir-se actualitzats en una societat en constant canvi tecnològic. L’edil ha assenyalat que “amb la posada en funcionament de les noves xarxes socials es pretén no solament arribar a més ciutadans i ciutadanes, sinó també aconseguir un públic més jove, al que fins ara no s’arribava a través d’altres xarxes socials que tenim en ús”. Barber anima a tots els ciutadans a participar i seguir l’activitat d’Altea.

La presència tant de l’Ajuntament com de Ràdio Altea s’expandeix cap a altres xarxes socials, com és Instagram, i que s’afegeix a les ja existents com Facebook -Ajuntament d’Altea-, Twitter -@EsAltea- i YouTube -Ajuntament d’Altea-, permetent als alteans estar més informats de tota l’actualitat del municipi.

Pin It on Pinterest