Select Page

Dissabte passat es va celebrar el Castell de l’Olla i amb motiu d’este esdeveniment es va instal·lar, per primera vegada, un Punt Violeta. L’estand d’aquest servei es va situar a l’entrada de la Casa de Villa Gadea i va estar operatiu des de les 19:00 hores fins a les 03:00 hores de la matinada.

Com ha explicat la regidora de l’àrea d’Igualtat, Vicenta Pérez, més de 500 persones es van apropar al punt per tal de sol·licitar informació. Este espai va estar atès per 10 voluntàries que van repartir 400 polseres, 600 preservatius, 100 camisetes i més de 1.000 fullets informatius.

Vicenta Pérez recordava que ‘’l’objectiu del servei és garantir l’oci i les festes lliures de violència cap a les dones a través de la sensibilització oferta al mateix’’. A més, este lloc d’informació també va ser un punt d’atenció per a qualsevol persona que poguera patir una agressió. ‘’Afortunadament, informava Pérez, no es va haver de gestionar cap incidència en este aspecte’’.

La regidora es mostrava molt satisfeta amb el servei del Punt Violeta en esta primera vegada de funcionament, ‘’el punt ha tingut molt bona acollida i per això voldria agrair a les voluntàries i a Creu Roja la seua participació’’. Vicenta Pérez avançava també que ‘’des de la Regidoria d’Igualtat es treballarà perquè puga haver-hi més punts violetes’’.

Pérez insistia en la importància de la conscienciació sobre aquesta problemàtica, ‘’hem de fer tot el que estiga a les nostres mans per intentar eradicar aquesta consciencia masclista que està en molts llocs de la societat. Volem una igualtat real i amb iniciatives com aquesta treballem perquè s’informe i es debata”.

Pin It on Pinterest