Select Page

L’Ajuntament rep del SERVEF més de 300.000€ per a la contractació d’aquestos joves

En el matí de hui s’han incorporat a la plantilla de l’Ajuntament els 18 joves que durant un any treballaran en diferents departaments consistorials gràcies al programa del Servei Valencià d’Ocupació i Formació “Avalem Joves Plus” que té per objecte incentivar la contractació de persones joves (EMPUJU) i persones joves qualificades (EMCUJU) per part d’entitats locals.

Els joves, d’entre 16 i 30 anys, que han formalitzat el seu contracte són: Pablo Pérez, agent turístic; Jennifer Tamara Gómez, agent turístic; Alejandro López, conserge; Daniel Lozano, conserge; Jacint Gómez, tècnic audiovisual; Alejandro Hellín, auxiliar biblioteca; Alejandro Llinares, auxiliar arxiu; Aurora Serrat; auxiliar arxiu; Eva Tecles, community manager de l’EMPUJU i del programa EMCUJU: Chloe Gallais, periodista; Javier Alvado, arquitecte tècnic; Esther Morales, tècnica normalització lingüística; Mª Elena Ranchal, agent d’ocupació i desenvolupament local AODL; Laura Orozco, AODL; Alba Alcaraz, tècnica belles arts; Pere Jaume Zaragozí, arqueòleg; Màxima Sola, tècnica serveis socials i Óscar Ramírez, enginyer.

L’acte de signatura del contracte de cada un d’ells s’ha produït a l’Ajuntament, ha estat presidit per l’alcalde, Jaume Llinares i ha comptat amb la presència dels regidors de l’equip de govern que, una vegada finalitzat  el fet oficial de signatura, han acompanyat a aquests joves als seus corresponents departaments.

Jaume Llinares ha tingut paraules de benvinguda per als nous treballadors municipals als qui ha animat a aprofitar a nivell formatiu aquest any de treball en l’administració local.

Per la seua banda, l’edil d’Ocupació, Diego Zaragozí, ha explicat que “aquestos 18 joves vénen a reforçar els departaments municipals en què més necessitat hi ha de personal i també a aprendre i fer currículum ja que tenen dificultat a l’hora de trobar feina perquè són inexperts; propòsits per als quals estan principalment aquestos programes.”

“La majoria d’aquestos joves han acabat recentment els seus estudis i surten al mercat laboral en institucions públiques per precisament millorar el seu currículum, optimitzar les seues competències i habilitats professionals”,  ha afegit el responsable municipal d’Ocupació.

Diego Zaragozí ha conclòs assenyalant que “el contracte d’ocupació és de 12 mesos. Dels 18 beneficiaris, 15 són d’Altea; 3 tenen especialitats que no hem pogut trobar en el nostre municipi i des d’un principi es va pensar en prioritzar l’ocupació local, per comoditat per a ells i també perquè és important que cada entitat municipal ajude als seus ciutadans “.

D’altra banda, també ha pres possessió de la seua plaça d’auxiliar administrativa de la borsa d’ocupació municipal, Cecilia Sellés.

 

Pin It on Pinterest