Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha incorporat a sis nous treballadors amb l’objectiu de completar la plantilla vacant per cobrir. Quatre d’elles s’incorporaran per als nous projectes de la Regidoria de Cultura com l’aula Carmelina Sánchez Cutilla i altres dues – com a auxiliars administratius – se sumaran a l’àrea d’Intervenció i de Control Pressupostari.

L’edil de Cultura, Aurora Serrat, ha destacat “l’important reforç que suposarà aquests nous treballadors en el departament per a oferir un millor servei a la ciutadania”.

Per part seua, l’edil de Personal, Rafael Ramón, va mostrar la seua satisfacció per “l’avanç en el compromís d’anar renovant la plantilla i completant les vacants, ja que disposar del personal necessari millora la prestació i servei a la ciutadania”. En aquest sentit, Ramón va recordar que encara queden dos llocs per completar d’auxiliars administratius, que seran coberts en breu termini.

Pin It on Pinterest