Select Page

Dimecres passat es reunia de nou el Consell Agrari Municipal que tenia com a punt central de l’ordre del dia la modificació del reglament de funcionament, aprovat l’any 1996. “L’objectiu de la modificació és l’actualització del reglament per donar veu i vot a més persones interessades en el sector agrari i d’aquesta manera promoure la col·laboració entre diferents entitats, persones compromeses amb l’agricultura i administracions públiques”; ha explicat l’edil de Medi Ambient, Beatriu Nomdedéu.

Aquesta modificació, que compta amb el vistiplau de les persones assistents al Consell, haurà de ser aprovada en ple.

L’edil d’àrea ha destacat que “és important crear un espai de convivència on es tracten els problemes del sector agrícola i fonamentalment s’adopten solucions i per a això és transcendental comptar amb una visió de conjunt. D’aquí naix la necessitat de tenir una àmplia representació del sector en el Consell Agrari “.

En el transcurs de la reunió, Nomdedéu agraïa la implicació de les persones assistents i les mesures proposades que permeten marcar una agenda de treball fins a la propera convocatòria que serà a l’octubre.

Entre els temes tractats, la necessitat d’adoptar mesures per mantenir les parcel·les agrícoles en condicions acceptables; la qualitat de l’aigua depurada per a la seua reutilització; el manteniment de les lleres dels barrancs; la nova declaració d’xylella en una parcel·la de la Serra Bèrnia o les possibles mesures a adoptar per afavorir la producció local.

Pin It on Pinterest