Select Page

Ja està confirmada la participació de l’equip sènior femení del Club Voleibol Altea la propera temporada a 1ª Nacional. Un ascens que es va forjar després el subcampionat aconseguit en la Fase Final disputada a Altea al mes de maig, però que encara era oficiós. Finalment, s’han confirmat les bones expectatives que es tenien des del club alteà, i la Reial Federació Espanyola de Voleibol ratificava aquesta setmana la plaça de l’Altea en la categoria de bronze del voleibol espanyol.

Sens dubte, encara que esperada, la notícia ha suposat una enorme alegria en el si del CV Altea que fa 12 anys ja va aconseguir l’ascens de l’equip sènior masculí a l’elit del voleibol nacional, i que torna ara a la 1ª Divisió amb el seu equip femení.

Per tot això, el club no ha deixat de treballar durant totes aquestes últimes setmanes amb l’objectiu de, una vegada assegurada la plaça en categoria nacional, tenir molt clar el projecte esportiu i econòmic.

Pel president de l’entitat, Paco Lloret, el projecte d’aquestes dues últimes temporades ha de tenir una continuïtat. Per això, “tenim confirmada la renovació de Javi Mora que seguirà al capdavant de l’equip absolut femení, i a més comptem amb la participació assegurada de gairebé totes les jugadores que han aconseguit l’ascens”. Per a Lloret, “el nostre principal esforç està ara centrat en reforçar l’equip i lluitar per l’objectiu de la permanència. Aquesta ha de ser la nostra lluita, tota la resta serà un regal per a un equip que acaba de pujar”.

D’altra banda, l’equip sènior femení tornarà a repetir amb el seu principal espònsor Altealife, que seguirà lligat al club alteà en el seu nou camí enfront d’alguns dels millors equips del voleibol nacional. Ara resta tancar el patrocini esportiu d’alguns sponsors per tancar el pressupost d’una temporada que es preveu exigent.

Finalment, des del Club Voleibol Altea s’espera conèixer en els pròxims dies en quin grup quedarà enquadrat l’equip alteà, i què rivals tindrà en el seu debut en categoria nacional. Semblen gairebé segurs els enfrontaments contra el CV. Sant Joan, el CV. Valencia, i el duel entre veïns, davant el CV. Playas de Benidorm.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest