Select Page

El pròxim 12 de juliol Altea acollirà la trobada entre la ciutadania i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent. L’objectiu de l’activitat, emmarcada en el ‘’Fòrum ètica pública i democràcia. Diàlegs d’estiu’’ que organitza la Generalitat Valenciana, té com a objectiu establir un diàleg obert i directe amb representants de tota mena d’organitzacions socials i persones que individualment puguen estar interessades en participar en esta activitat en la qual els membres del Consell de la Generalitat responen a les preguntes de la ciutadania.

Esta trobada ciutadana tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Altea, a les 19 hores. Per poder participar en l’encontre amb el conseller, les persones interessades hauran de fer una inscripció prèvia mitjançant el web dels Diàlegs: www.forumestiu.gva.es

 

Pin It on Pinterest