Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha acollit aquesta vesprada la recepció institucional al president de la Generalitat, Ximo Puig, i els membres del Consell. L’alcalde de la localitat, Jaume Llinares, i els membres de la Corporació Municipal, han acompanyat a Puig i els consellers i els han agraït l’elecció d’Altea com una de les seus del Seminari de Govern – Hivern 2022 que s’està celebrant aquest cap de setmana.

“Estem molt contents de rebre al Consell al complet a la casa de tots els alteans, el nostre Ajuntament, i molt agraïts que Altea haja sigut un dels llocs triats per a aquest seminari. Esperem, que dins de les possibilitats que el seu treball els deixa, estigueu gaudint del nostre poble”, ha comentat l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament en el qual ha plasmat el seu afecte pel poble d’Altea “ el millor escenari per a projectar l’acció del govern, el progrés dels valencians i valencianes”

L’acte institucional ha finalitzat amb una foto de família a les portes de l’Ajuntament. Després d’ell s’ha servit un còctel al qual han acudit els alcaldes de les localitats de la Marina Baixa.

 

Pin It on Pinterest