Select Page

El proper divendres 29 a les 20:00h al Centre Cultural d’Altea la Vella es durà a terme una nova xerrada del cicle “Alimentació i Sostenibilitat”, organitzat per la regidoria de Medi Ambient, que en aquesta ocasió Ana Zaragoza centrarà en implicacions nutricionals en les malalties més comunes, com poden ser la hipertensió, diabetis o colesterol entre d’altres.

Ana Zaragoza, nutricionista, dietista i professora de la Universitat d’Alacant, parlarà de quins són els principals aliments implicats en la millora d’aquestes malalties; així com estratègies per cuinar de manera sana i desitjable.

En finalitzar la xerrada, els assistents podran preguntar a Zaragoza les qüestions que desitgen relacionades amb el tema exposat.

La regidora de Medi Ambient, Beatriz Nomdedéu ha remarcat “la importància de conèixer la influència directa que exerceixen els productes que mengem en la nostra salut i en el nostre entorn”; així com ha convidat a participar de manera activa en aquestes conferències.

Pin It on Pinterest