Select Page

Desprès de les bones xifres d’ocupació obtingudes en el pont de Maig, l’ocupació hotelera en la resta del mes, segons les dades facilitades pels mateixos establiments, ha estat  del 65%, augmentat, la majoria d’establiments, respecte a les xifres de 2017; així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Anna Alvado.

A la Tourist Info han atés un total de 2352 persones durant el mes de Maig, dels quals 642 han sigut turistes nacionals i 1710 estrangers, superant en vora 600 atencions, la dada del mateix període de 2017. El turisme estranger ha sigut el que més ha pujat respecte a les dades de 2017, registrant-se 447 atencions més.

Respecte a les procedències del turistes a nivell nacional, cal destacar el turisme de la Comunitat Valenciana amb un 31% sobre el total de les atencions, seguit de Madrid amb un 20%.

Respecte al turisme internacional, cal destacar el turisme del Regne Unit amb un 37% respecte al total d´atesos, França amb el 12.6% i Holanda amb el 12.25%.

Quant a la informació sol·licitada per les persones que ens visiten, destaquen les rutes de senderisme, demanant sobretot els plànols de les rutes Camins d’Altea i les rutes per la Serra Bèrnia, la informació local, amb gran acceptació de les 4 rutes senyalitzades pel nucli urbà, els horaris i tipus de mitjans de transport, així com informació de les excursions que poden realitzar durant la seua estada a la Costa Blanca.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, valoraba de forma molt positiva aquestes dades ja que, “segueixen augmentan el numero de persones que ens visiten en temporada baixa, sobre tot el estrangers i aixo ens ajuda a desestacionalitzar el turisme i treballar cada vegada mes i millor en el mesos mes fluixos. Continuarem treballant en aquest sentit”

Pin It on Pinterest