Select Page

El reconegut fotògraf alteà, Joan Alvado va presentar el seu llibre “Escola de Pastors”, com una de les activitats emmarcades en el Ral·li.

“La tercera edició del Ral·li Fotogràfic Vila d’Altea ha estat tot un èxit, tant per l’àmplia concurrència, com pel paper exercit pels diferents alteans aficionats a la fotografia que han participat i aconseguit que les seues imatges estigueren entre les millors”, així ho ha indicat l’edil de Cultura, Diego Zaragozí, qui al costat del alcalde, Jaume Llinares, i l’edil de Turisme, Anna Alvado, feia entrega dels premis.

D’entre els 65 inscrits, Juan Carlos Juan Pérez s’ha alçat amb el premi a la millor fotografia. Pel que fa als premis a la col·lecció, el 1r, valorat en 400€, ha estat per a Pedro Javier Sáez Ferrer; el 2n premi, valorat en 200 € ha recaigut en Amada Martínez Gómez i el 3r premi a la col·lecció, valorat en 100 €, ha estat per a l’alteà José Vicente Llopis Serra.

A més d’aquestos quatre participants que han obtingut premi, els altres finalistes han estat: Jaume Boronat Soler, Sara Pérez Rodríguez, Juan C. Juan Pérez, Toni Sanchís Gacedo, Pepe Sastre Torres, Ana Mª Cabrera Pérez, Jaume Vaello i Roberto Riera Roselló.

“Per primera vegada, un dels guanyadors és alteà i entre els 10 primers classificats a la millor imatge, tres són del nostre municipi”; ha destacat Zaragozí.

L’edil de Cultura ha explicat que “enguany dos dels objectius marcats per l’organització han estat ubicats a l’avinguda Jaume I, per la qual cosa al ser dissabte al matí i tractar-se del carrer comercial més concorregut d’Altea, s’ha notat molt la presència dels participants entre la població”.

Diego Zaragozí, que ha mostrat satisfacció pel desenvolupament del Ral·li, ha agraït a Vicent Llorens seu treball en l’organització del mateix.

A més, durant l’acte de lliurament de premis, l’alteà Joan Alvado presentava el seu llibre fotogràfic, “Escola de Pastors”, acompanyat per familiars, amics i nombrós públic que no van voler perdre’s la cita.

“Escola de Pastors” és un fotollibre en el qual Alvado recrea, mitjançant fotografies, una generació de joves dedicats al pasturatge. Entre els guardons que Joan Alvado ha rebut al llarg de la seua trajectòria està el Lens Culture Emerging Talent Award i el XV Premi Nou Talent FNAC.

Pin It on Pinterest