Select Page

En el matí d’ahir, una delegació de El Palomar encapçalada pel seu alcalde, Jordi Vila, visitava Altea per conèixer de primera mà el municipi i la tradició alteana de l’Arbret de Sant Joan, festa en la qual hi participaran. La representació de El Palomar era rebuda pel primer edil alteà, Jaume Llinares; l’edil de Festes, Vicent Ripoll i representants d’Amics de l’Arbret.

Segons ha explicat l’edil de Festes, “a més de la recepció de l’alcalde, durant la visita els vam mostrar el Casal Fester i el recorregut de l’Arbret, en què participarà un grup de danses de El Palomar; i vam concretar aspectes de la seua visita a Altea i estada des del divendres 22 de juny fins al 24, amb motiu de les festes de Sant Joan”.

Vicent Ripoll ha apuntat que seran unes 50 persones de El Palomar les que vindran a Altea al juny i s’allotjaran a la Finca Santa Bàrbara. “El grup de Danses de El Palomar està compost per 16 xiquets i xiquetes que ballaran davant de l’Arbret dels xiquets el dia de la Plantà”, ha matisat l’edil alteà de Festes.

La delegació de El Palomar que ahir va visitar Altea també va comptar amb la presència del regidor de Festes de l’esmentat municipi, Horaci Vidal i la regidora de Cultura i Turisme, Eva Soler; a més del president de l’Associació Amics del Xop, homòloga d’Amics de l’Arbret, amfitriona de l’esdeveniment alteà.

Vicent Ripoll ha conclòs manifestant satisfacció per la visita de la delegació de El Palomar i ha recordat que la setmana passada era una representació alteana la que es traslladava a El Palomar per conèixer in situ la seua Festa el Xop.

Pin It on Pinterest