Select Page

El passat divendres es presentava a la Casa de Cultura el Pla Territorial Municipal davant d’Emergències d’Altea, en un acte  encapçalat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, que va estar acompanyat pels enginyers responsables de la redacció d’este projecte.

‘’Este pla era molt necessari per al nostre poble’’, afirmava Ripoll. A més, explicava que ‘’es tracta d’un pla molt ambiciós perquè en l’actualitat no estava plasmat el procediment d’actuació en el cas de catàstrofes naturals, incendis forestals, inundacions, etc, i estes són algunes de les matèries que recull este Pla Territorial Municipal davant d’Emergències”. ‘’És un document que abasta branques locals i territorials, ajudant-nos a prevenir i conduir les catàstrofes que es pogueren ocasionar’’. A més, Ripoll afegia que “es tracta d’un pla obert que anirà incorporant novetats”.

El pla s’implanta per desenvolupar i establir els procediments adequats per a preparar el personal de l’Ajuntament d’Altea en el maneig d’emergències, permetent respondre de manera ràpida i efectiva davant qualsevol situació d’emergència. ‘’Amb l’elaboració d’este projecte donem el primer pas per a poder seguir treballant per la seguretat de les persones del nostre poble’’, assegurava Ripoll.

Vicent Ripoll va voler agrair ‘’el treball dels enginyers encarregats de dur a terme aquest pla, i a tots els cossos de seguretat que estan implicats en el mateix, així com a tots els veïns que ens van acompanyar en aquesta presentació’’.

L’acte va comptar amb la presència de diversos regidors de l’equip de govern, així com membres de la Policia Local i de Protecció Civil i públic en general.

Pin It on Pinterest