Select Page

Emmarcat en el programa d’actualització continua de pàgines web que du a terme la regidoria de Noves Tecnologies, encapçalada per Pere Barber, i amb l’objectiu d’adaptar-se a les actuals tecnologies i necessitats de la ciutadania, el web oficial de Ràdio Altea es renova sumant-se a la resta de webs municipals que s’han millorat.

Com ha explicat el regidor, ‘’el nou portal web de Ràdio Altea compta amb un disseny que prima la localització senzilla de tots els programes de la graella que es troben en antena, i també es pot accedir de forma immediata als últims programes emesos’’. A més, la portada del web ha sigut reestructurada en tres camps diferenciats que permetran a l’usuari trobar els continguts de forma més ràpida.

Una altra característica del nou web és que en la part superior està ubicat el reproductor d’emissió en directe, ‘’serà el primer que troben els oients en accedir al web de Ràdio Altea, des de qualsevol dispositiu i en qualsevol part del món, i permetrà escoltar l’emissió en directe només pressionant el botó’’; així ho ha comentat el regidor.

A continuació, els usuaris del web trobaran, diferenciats per categories, els accessos a webs específiques de cada programa en antena. I dins de cada programa es troba la descripció del mateix, així com un reproductor directe de l’últim programa emés i l’accés a tots els podcats per poder escoltar els programes anteriors.

El regidor també ressaltava la que és una de les innovacions més destacades del web, ‘’de forma immediata i només comence un programa, estarà a disposició de tots els usuaris el reproductor amb el podcast del mateix, el que facilitarà la reproducció del programa des del començament, encara que haguérem arribat tard a la seua emissió en directe’’.

Finalment, Pere Barber destacava que les pàgines web han de ser estructures vives que s’actualitzen en funció de les necessitats dels usuaris. En este sentit explicava que ‘’en l’actualitat la forma d’escoltar la ràdio està canviant. Els oients, a part de l’emissió en directe, el que demanden és escoltar o descarregar el seu programa favorit en qualsevol moment. L’aplicació (App) de Ràdio Altea permetia aquestes funcions, però pensàvem que el web havia de ser també una ferramenta fàcil, senzilla i adaptada a aquestes noves necessitats”.

 

http://www.radioaltea.com

Pin It on Pinterest