Select Page

Divendres que ve 1 de juny, a les instal·lacions del Club Nàutic Altea, tindrà lloc la cloenda dels esports extraescolars de la jornada contínua, en la qual participaran els escolars dels cinc col·legis públics d’Altea: Les Rotes, El Blanquinal, Garganes, l’Olla i Altea la Vella.

L’edil d’Educació, Vicenta Pérez, acompanyada pel director esportiu del Club Nàutic, Álvaro Arroyo, ha presentat el programa d’activitats d’estos actes de cloenda, que es celebraran el divendres 1 de juny per la vesprada, des de les 16 fins a les 19:00 hores. Durant l’activitat els escolars alteans podran gaudir d’activitats esportives com tennis, futbol, ​​handbol i bàsquet, a més d’activitats nàutiques com vela, caiac o rem; per això es recomana als xiquets que vagen proveïts de banyador, crema solar i sabatilles de platja.

Vicenta Pérez ha explicat que durant el curs escolar la jornada lectiva establerta a Altea des de fa tres anys és de 9:00 hores del matí fins a les 14:00 hores; però molts escolars, al voltant de 200 a Altea, a més d’assistir al menjador escolar, romanen a les instal·lacions fins a les 17:00 hores. Per tal d’aprofitar este temps, des de la Regidoria d’Educació s’han organitzat activitats relacionades amb la música, i especialment amb l’esport. Durant el curs els escolars han practicat esports com el futbol, ​​bàsquet, handbol, tennis i enguany, a més, han pogut iniciar-se en esports nàutics com la vela o el caiac. Per això, destacava Vicenta Pérez, ”s’han triat les instal·lacions del Club Nàutic per a la festa de cloenda”.

Per la seua banda, el director esportiu del Club Nàutic, Álvaro Arroyo, ha agraït la confiança de l’Ajuntament i l’oportunitat que suposa difondre entre els xiquets els esports nàutics com la vela i el respecte a la mar i al seu entorn, i afegia “ha estat un any intens i hem transmès als xiquets l’amor pe la mar”.

Pin It on Pinterest