Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de l’Oficina de Projectes Europeus, ha anunciat que este divendres, dia 18, la Casa de Cultura (C/Pont de Moncau 14) acollirà una xerrada sobre ocupació a Europa, a través de la Xarxa Eures, dirigit a desocupats. L’activitat tindrà lloc de 9.30 a 11.30 hores.

Diego Zaragozí, regidor de l’àrea, ha explicat que la xerrada està organitzada pel SERVEF i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja que ”participarem juntament amb el SERVEF en la xerrada amb la intervenció de Paloma Verdú, la responsable de l’Oficina de Projectes europeus municipal”.

L’edil ha animat a totes les persones interessades a inscriure’s en aquesta activitat en la qual s’explicaran els requisits i informació necessària per a treballar en el marc de la Unió Europea.

Així mateix, l’edil ha explicat que a més de la Xarxa Eures, s’exposaran un altre tipus de programes europeus als quals les persones aturades poden tenir accés.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’Ajuntament d’Altea, a l’Oficina de Projectes Europeus i en el oficina de SERVEF de Calp.

Què és EURES?

EURES (European Employment Services), és una xarxa de cooperació per a l’ocupació i per a la lliure circulació de treballadors, un dels principis fonamentals de la Unió Europea (UE), com queda indicat en els articles corresponents del Tractat que crea la Comunitat europea .

L’objectiu de la Xarxa EURES és prestar serveis als treballadors, als empresaris, i a qualsevol ciutadà que desitge beneficiar-se del principi de la lliure circulació de persones, proporcionant informació i assessorament sobre ofertes i demandes d’ocupació, situació i evolució del mercat de treball i sobre condicions de vida i treball de cada país.

Pin It on Pinterest