Select Page

Este matí, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i el president del Club Voleibol Altea, Paco Lloret, han mostrat la seua satisfacció per com està transcorrent la Fase d’Ascens a 1ª Divisió de Voleibol Femení, que s’està desenvolupant a Altea des d’ahir dijous i fins este diumenge.

Han acompanyat a l’alcalde, durant la seua assistència al Palau dels Esports, seu de l’esdeveniment, els regidors d’Esports, Pere Barber; Anna Alvado, Turisme; Pere Lloret, Hisenda i Diego Martínez, responsable de Benestar Social i Sanitat.

En el transcurs de la seua visita al campionat, l’alcalde ha declarat, “la gent que treballa a les directives dels diferents clubs ens posen fàcil als polítics el fet d’estar contents i donar la cara per aquestes organitzacions”; i ha afegit, “Altea és un poble que acull molts esdeveniments esportius. La setmana passada va ser sorprenent la convocatòria del Campionat de Veterans de Tennis Taula; hui estem veient l’Ascens a Primera Divisió del Voleibol Femení; este cap de setmana es celebra també la Mediterranean Coast Challenge, un esdeveniment espectacular de natació a la nostra badia. Tenim molts recursos i els aprofitem, però hi ha un gran treball darrere que també fa la regidoria d’Esports, però si no fóra per la il·lusió i el treball que posen els clubs seria impossible. Es podria destinar molts diners però sense els clubs no s’arribaria mai a l’objectiu”.

“Este tipus d’esdeveniments porta gent a Altea que gaudeix d’un cap de setmana de turisme i això ajuda a l’economia, a la convivència, al fet que el nostre nom siga conegut a tot l’Estat espanyol i per descomptat a donar aquesta imatge de poble acollidor dedicat també a una part important de l’oci com és l’esport “; ha afirmat el primer edil alteà.

Jaume Llinares ha conclòs felicitant al CV Altea per l’esdeveniment i ha apuntat que “a Altea el que organitzem ho fem de forma efectiva, es fa bé, es dediquen recursos econòmics i humans, que en definitiva són els que tiren endavant este treball”.

Per la seua banda, Paco Lloret, màxim representant del CV Altea, ha manifestat, “estem molt contents i satisfets per portar aquest esdeveniment a Altea. Des que la Real Federación Española de Voleibol va triar Altea per a dur a terme aquesta fase ens vam posar a treballar àrduament i des d’aquest dia el nostre objectiu era, en el terreny esportiu, que l’equip femení del vòlei Altea puguera aconseguir l’ascens i com a club organitzador, que la gent que vinguera de fora, de les Balears, de Catalunya, Múrcia, Aragó i Comunitat València es trobara com a casa i crec que ho hem aconseguit perquè hem posat totes les facilitats i les pròpies jugadores han manifestat que estan molt a gust” .

“Donada la importància que considerem té l’esdeveniment hem optat per la seua retransmissió a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i és impressionant el seguiment i les visites que està tenint”.”També l’assistència als partits està sent destacada tot i les hores dels partits ja disputats a dia laboral”.

Finalment, el president del Club Voleibol Altea ha agraït el suport institucional a l’esdeveniment i la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, a través de diverses regidories, i la d’empreses del municipi.

L’equip alteà que entrena Javi Mora va debutar ahir davant del AD Miguel Català de Saragossa, amb un 3-0, per esta vesprada enfrontar-se al CV Sant Boi de Catalunya. D’aquesta segona trobada dependrà molt la sort i les opcions d’ascens de les “guerreres” alteanes.

Des del CV Altea s’ha cursat invitació als col·legis i instituts de la localitat, així com a totes les entitats esportives i aficionats a l’esport en general, a que gaudisquen d’aquest esdeveniment nacional que per primera vegada es realitza en la localitat.

Pin It on Pinterest