Select Page

Diumenge passat, 29 d’abril, tenia lloc a l’església de la Mare de Déu del Consol la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Església, pel qual el consistori ha cedit a la comunitat religiosa d’Altea una talla artesanal de fusta massissa de la Mare de Déu del Consol. A l’acte van assistir centenars de alteans, entre ells el regidor de Festes, Vicent Ripoll, representant municipal a la signatura d’aquest acord.

Com comenta el regidor de Festes, “la idea de donar aquesta imatge, adquirida per l’Ajuntament l’any 1991, a l’església alteana va sorgir després d’una conversa mantinguda amb el rector local, José Abellán, en la qual aquest li va comentar que a setmana Santa els xiquets  i xiquetes traurien en processó una imatge de la Mare de Déu de l’Esperança “. Segons les seues paraules, “aquí va començar a rondar-al cap l’cedir la talla de la Verge del Consol, una imatge d’uns 80 centímetres, perquè puga gaudir-tota la ciutadania”.

Vicent Ripoll cedia aquesta imatge de la Mare de Déu del Consol, patrona d’Altea, al rector José Abellán en finalitzar la missa del diumenge en un acte que tal com ha afirmat Ripoll “era necessari perquè aquesta talla és de tots els alteans i a partir d’ara estarà on li correspon, a l’església que porta el seu nom, perquè tothom puga gaudir-ne “.

Pin It on Pinterest