Select Page

Josep Miquel Moya, director general d’Esports del Govern Valencià, no va voler perdre una de les destacades cites esportives que el cap de setmana passat tenia lloc a Altea; el Campionat de Veterans de Tennis Taula. Moya va estar acompanyat per l’alcalde, Jaume Llinares, que han destacat la importància de la cita tant a nivell esportiu, com turístic i van tenir paraules d’alagó per als organitzadors pel bon transcurs del mateix.

Més de 500 jugadors han participat en el Campionat de Veterans de Tennis Taula disputat a Altea, Palau dels Esports, des del divendres 27 d’abril al dimarts 1 de maig, que tenia lloc el lliurament de trofeus. Aquesta cita esportiva, organitzada per l’Associació Espanyola de jugadors Veterans de Tenis de Taula (AEJVTM) i el Club Tennis Taula Altea, ha comptat amb el suport de la Conselleria d’Esports i l’Ajuntament d’Altea, que han estat determinants a l’hora de portar l’esdeveniment al municipi; així ho comentava el president del club alteà, Candi Delgado, qui agraïa el suport de les dues administracions.

En el transcurs de la visita, el director general d’Esports manifestava, “estem parlant d’un esdeveniment esportiu de llarga trajectòria que ve a estar dins dels paràmetres que ens agrada d’activitat esportiva al marge d’àmbit federat i que té un component de retorn econòmic, en aquest cas per al poble d’Altea, molt important i amb aquesta perspectiva ens tindran sempre al costat d’aquest tipus d’esdeveniments “. No en va, els més de 500 jugadors han arribat a Altea acompanyats majoritàriament per familiars, ja que la data englobava el Pont de Maig, una de les cites turístiques anuals més importants.

“És probable que per a qui no conega aquest esdeveniment li sorprenga que hi haja tanta gent participant activament en un esport que no és dels esports majoritaris. Per tant la veritat és que hi ha un ambient extraordinari i dóna goig veure aquest tipus d’esdeveniments i d’activitats amb tanta afluència i amb una esplèndida organització. Per això felicite tant a l’Associació de Vetenaros de Tennis Taula com a l’Ajuntament pel treball realitzat “, concloïa Josep Miquel Moya, director general d’Esports.

Per la seua banda, l’alcalde, Jaume Linares, destacava la importància de l’esdeveniment a diversos nivells, no només l’esportiu; “El poble aposta per un altre tipus d’activitats dins de l’oferta turística. El poble està al màxim, no només ha vingut la gent que participa, també molts acompanyants i això genera consum al municipi “.

L’alcalde reconeixia la dificultat que ha tingut el portar fins a Altea l’esdeveniment “per les diferències amb la Federació Nacional, que des de l’organització s’han superat amb nota”. “Nosaltres hem tractat d’ajudar a que Altea tingués l’esdeveniment, però ha estat l’organització la que ha fet un magnífic treball, les relacions amb les associats la porten les pròpies directives i el que aquí hi ha gent participant de tot l’estat, fins i tot des Canàries, és un punt de projecció important per a Altea “; afegia Jaume Llinares.

“Continuarem donant-li suport al club alteà i estem molt contents que aquest esdeveniment esportiu haja tingut lloc a Altea durant tot el Pont”; concloïa l’Alcalde d’Altea.

Al migdia d’ahir dimarts tenia lloc el lliurament de trofeus a les múltiples categories que han portat fins a Altea més de 500 participants d’entre 40 i 80 anys.

Pin It on Pinterest