Select Page

No ha estat fàcil el camí, i després d’aconseguir brillantment el campionat de lliga, tocava aquest cap de setmana lluitar per una de les dues places per disputar la fase d’ascens a primera divisió nacional.

A Elx, en una de les finals autonòmiques més igualades que es recorden, les alteanes del C.V. Altea es van imposar al C.V. Sedaví per 3-2, van caure davant les locals del Il·licità Carrus per 2-3, i van segellar la seua classificació després imposar-se al C.V. Gandia per 3-1. Per tan sols un set de diferència, i empatades a 6 punts amb les il·licitanes, les d’Elx van quedar finalment primeres i les alteanes segones.

D’aquesta manera Il·licità Carrus i Altealife representaran la Comunitat València en la fase d’ascens a primera nacional, que es disputarà del 10 al 13 de maig. Als equips alacantins els acompanyaran l’AD Miguel Català i el C.V. Saragossa per Aragon, el C.V. Pòrtol i el C.V. Són Ferrer de les Illes Balears, i el CD Vila de Fortuna de Múrcia.

Els esforços del Club Voleibol Altea passen ara per intentar portar l’esdeveniment a Altea, amb el beneplàcit de la Federació Espanyola de Voleibol, i convertir l’esdeveniment en una festa del voleibol a la localitat.

Pin It on Pinterest