Select Page

El desdejuni és el menjar més important del dia, per aquest motiu des de l’àrea d’Educació encapçalada per Vicenta Pérez es posa en marxa un taller sobre la importància del desdejuni, “Desdejuni Saludable”, que s’impatirà de forma totalment gratuïta en l’Aula de Cuina el pròxim 21 d’abril de 10.00 a 12.00 hores i que estarà impartit per la professional Mer Terra.

Vicenta Pérez ha informat que aquest taller està dirigit als pares i mares dels alumnes de 4, 5º i 6º de primària als quals des d’Educació se’ls han realitzat una sèrie de xarrades informatives i tallers de cuina sobre la importància de cuinar fomentant tant la igualtat de gènere com el aprenentatge. Unes xarrades i tallers que com explicava l’edil d’Educació, “es dirigeixen a l’alumnat de primària perquè a través de la cuina aprenguen en igualtat i des de la igualtat”.

Com la pròpia edil ha explicat “aquest taller que és gratuït, surt al escoltar en les xarrades sobre alimentació els comentaris de molt de l’alumnat que desconeix la importància de desdejunar d’una manera saludable i equilibrada per a afrontar amb l’energia necessària tot el que el dia ens oferisca, ja que a pesar que el desdejuni és el menjar més important del dia, moltes vegades no li donem la importància suficient a casa”.

En aquest taller s’incluiran diversos apartats com “la necessitat de conèixer quins són els desdejunis menys saludables i perquè és millor canviar-los, l’elaboració de desdejunis sabrosos i saludables que puguem aprofitar tota la setmana, seran alguns dels aspectes que es presentaran en el taller per +a així donar a conèixer que la cuina a l’hora de desdejunar també pot ser creativa i gens monòtona”. Ha adelantat  l’edil.

Vicenta Pérez contínua informat “que en aquest taller es van a presentar diverses alternatives de desdejunis fàcils, sans i creatius en els quals els més xicotets de la casa també poden ajudar o fins i tot preparar suculents desdejunis i sorprendre’ns”.

La responsable de l’àrea d’Educació animava als pares i mares de l’alumnat que ha rebut les xarrades als CEIPS, concretament els cursos de 4t, 5é i 6é de primària, a participar d’aquest taller gratuït el pròxim 21 d’abril. Les places són gratuïtes i limitades i van per rigorós ordre d’inscripció que s’haurà de formalitzar a l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest