Select Page

Seguint el Full de Ruta establerta pel Pla de Dinamització Comercial realitzat l’any passat, la regidoria de Comerç, regida per Anna Alvado, ha posat en marxa un curs sobre “Xarxes Socials aplicades a l’empresa”, que va donar començament el passat dilluns 9 d’abril i està sent impartit per Sergio Magán, formador en xarxes socials i Social Media Manager expert en Instagram.

L’objectiu d’aquest curs és enfortir la relació de les PIMES amb els clients d’una forma atractiva, ja que les noves tecnologies són una oportunitat que permet a les empreses connectar amb els seus potencials clients.

Aquest curs, dirigit a tots els comerços i empreses del municipi d’Altea, consta d’un taller que tindrà una durada de 12 hores distribuïdes en diversos dies, concretament els dies 9, 11, 16, 18, 23 i 25 d’Abril, d’15:00h a 17:00h a la Casa de Cultura.

Segons la regidora de Comerç, Anna Alvado, “En la recent creada Taula de Treball del Pla de Dinamització Comercial, es va decidir que una de les primeres accions que s’havia de dur a terme, era la realització de cursos per a empreses. Per aquest motiu, des de la Regidoria hem realitzat totes les gestions necessàries per a la contractació dels mateixos. En aquesta ocasió, el curs triat per la Regidoria, després de sol·licitar opinió a Alcea, ha estat el de “Xarxes Socials aplicades a l’empresa”, que ha tingut una gran acollida, arribant a les 25 persones inscrites, sobrepassant el límit d’inscripció ” .

Alvado ha agraït “la col·laboració de l’Associació de Comerciants, Alcea, en la selecció del curs i en la participació en el mateix per part de les seues associades i associats”.

Pin It on Pinterest