Select Page

A última hora del matí d’ahir el regidor d’Esports, Pere Barber i el director del Campus de Futbol de Setmana Santa, Denis Groyne, lliuraven els diplomes acreditatius d’assistència a aquest. Un acte que coincidia amb la clausura d’aquesta activitat esportiva que ha estat tot un èxit de participació.

El greenrevolutionsoccer és una activitat ja consolidada al municipi, ja que es tracta del tercer campus que realitza a Altea i la segona durant la Setmana Santa. Així ho ha assenyalat el responsable municipal d’Esports, qui també ha agraït a Groyne la seua dedicació i bon fer “que fan que edició rere edició el nombre de participants vaja en augment”.

Per Denis Groyne, la present edició del campus ha superat totes les expectatives. “Hem tingut un èxit total aquest any. Hem incrementat en nombre de xiquets i xiquetes en 20, respecte a l’any passat. Un total de 57 han estat els participants. Vam haver de tancar la inscripció perquè era un nombre elevat i anem a organitzar-nos per poder acceptar més en els pròxims anys “; comentava el director del greenrevolutionsoccer. ”

“La valoració del campus és molt positiva perquè tot ha funcionat de 10; els xiquets han treballat però s’ho han passat bé al mateix temps. Les novetats que hem inclòs, la xerrada d’un entrenador de futbol que va pujar a l’Hèrcules a 1ª Divisió i d’un àrbitre de 2a divisió han vingut bé als xiquets  i xiquetes perquè coneguen a gent del futbol professional”; ha apuntat el responsable del campus de futbol de Setmana Santa.

Groyne concloïa la seua valoració avançant que “ja estem preparant el campus d’estiu. Serà un campus en anglès amb professors nadius, que també parlaran espanyol, però volem compatibilitzar anglès i futbol “.

Pin It on Pinterest