Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Sanitat, regida per Diego Martínez, ha convocat sengles reunions informatives, obertes al públic en general, per donar a conèixer les millores que a partir d’ara s’aplicaran en els serveis sanitaris per a benefici dels usuaris del consultori del Pòsit i d’Altea la Vella.

Les reunions tindran lloc el proper dimarts 10 d’abril, en el CEAM a les 18:00h i al Centre Cultural d’Altea la Vella a les 20h.

A les mateixes assistiran Carmen Louis, Gerent del Departament de Salut de la Marina Baixa; Antonio Santonja, director d’Atenció Primaria del departament de Salut Marina Baixa; el mateix regidor de Sanitat, Diego Martínez i l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

Diego Martínez convida a la ciutadania, especialment als usuaris del Pòsit i d’Altea la Vella a assistir, “perquè així coneixeran de primera mà les millores que posarem en marxa perquè vegen millorades les seues prestacions sanitàries”.

Pin It on Pinterest