Select Page

Des de la Regidoria d’Activitats, regida per Roque Ferrer, es dóna llum verda perquè de forma eventual, concretament del 5 al 8 d’abril, s’instal·le a Altea un circ ambulant, sense animals.

L’edil del departament ha informat que “s’ha procedit a l’autorització de la instal·lació d’aquest circ perquè compleix amb tota la normativa legal a més de no treballar amb animals”.

Roque Ferrer ha volgut recordar “que per a poder tenir l’autorització per a la seua instal·lació és necessari que no es treballe amb animals, ja que Altea és una ciutat lliure de circs amb animals després que el passat 13 de juny el Ple aprovara per unanimitat la moció presentada per un grup d’estudiants del CEIP L’ Olla en la qual sol·licitaven que a Altea no s’instal·laren circs o espectacles en els quals s’utilitzaren  animals”.

A més, l’edil ha informat que “l’empresa del circ en qüestió té la obligació de reposar o reparar qualsevol desperfecte que poguera ocasionar-se en la zona derivat de l’ús i muntatge de les seues instal.lacions, al temps que té la obligació de deixar la zona on estiga instal·lat completament adequada en quant estiga acabat el desmunt del mateix”.

Per últim, Roque Ferrer ha desitjat que la ciutadania puga gaudir del espectacle que ofereix aquest  tipus d’art escènica.

 

Pin It on Pinterest