Select Page

El regidor de Platges i Infraestructures, Roque Ferrer, ha anunciat que amb l’arribada del període vacacional de Setmana Santa ja s’han adequat les platges del municipi.

“Han sigut dues setmanes de treball per part, tant de la brigada municipal com d’empreses privades que han realitzat diverses tasques de condicionament, muntatge de serveis com les casetes per al personal de socorrisme o dels elements d’accessibilitat, perquè totes les platges estiguen en les millors condicions per a poder gaudir-les”, en paraules del mateix regidor qui a més ha informat que “una de les novetats és que per primera vegada es comptarà amb el servei de socorristes durant el període de Setmana Santa, en concret durant dues setmanes. El servei de socorrisme estarà en les platges que compten o s’hi ha sol·licitat bandera blava en el municipi com són Cap Blanc, La Roda o L’Espigó”.

Una altra de les novetats que acompanyen a la posada a punt de les platges són les noves passarel·les de formigó, amb estètica símil a la fusta, que s’hi han instal·lat com ens explica Roque Ferrer “S’ha optat per unes passarel·les de formigó, que simulen la fusta, les quals s’hi han instal·lat en les àrees estàtiques de les platges, així per una banda millorem l’accessibilitat a causa de la estabilitat més gran del sistema i per una altra banda reduïm les necessitats de manteniment de les platges a la PDM a l’establir un sistema estàtic que no necessita ser remogut cada any. Encara ens queda material per adquirir, ja que amb els recursos del pressupost de l’any passat no va ser suficient. Així que de moment la resta de passarel·les són les tradicionals de fusta encara que la idea és anar ampliant les disponibles de formigó”.

Davant l’arribada no solament de la Setmana Santa sinó de l’època estival, Roque Ferrer, responsable de l’àrea de Platges, ha avançat que s’hi ha sol·licitat la Bandera Blava per a la platja de L’Espigó, ja que com ell mateix ens comunicava aquesta platja compleix tots els requisits per a obtenir-la, no tan sols per la qualitat de les seues aigües sinó també pels seus serveis, accessibilitat i ubicació”.

Ferrer anima tant a residents com a visitants a gaudir de les nostres platges però sempre apel·lant al sentit de la responsabilitat tant amb la precaució, atenent les directrius del servei de socorrisme com de les indicacions de les banderes que adverteixen de les condicions de bany, com amb l’ús de les papereres instal·lades per a cuidar el nostre medi ambient.

Pin It on Pinterest