Select Page

Hui dijous, a les 20:00h a la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació del llibre “Altea a Pasqua” il·lustrat per Anna Medina i escrit per Hèctor Lloret. Un acte que s’emmarca en una nova edició del cicle Llibres a la Primavera, organitzat per la regidoria de Cultura.

Com ha explicat l’edil d’àrea, Diego Zaragozí, “Altea a Pasqua, és un llibre infantil. Està escrit en valencià però és molt senzill i les il·lustracions faciliten molt la seua comprensió ”

El cicle s’estendrà fins al 10 de maig amb una presentació cada dijous a excepció del 29 de març que per ser Dijous Sant no es realitzarà l’activitat. I l’horari de l’activitat és a les 20h, menys el dia 22 de març que es durà a terme a les 19:00.

Pel que fa al calendari de presentacions, Zaragozí ha avançat que el dijous 22 de març es presentarà “Fins als ovaris. La lluita d’una dona “, de Francisc Deusa; el Dijous 5 d’abril el protagonisme el cobra “Viatges de Mireia” de Jesús Navarro; el dijous 12 d’abril, es donarà a conèixer l’obra retrospectiva, “Raül Botella Pastor: artista plàstic”; el 19 d’abril el llibre triat és “Antonio Miró. La mirada Rebel, de Jordi Tormo; el dijous 26 d’abril Agustí Galiana, Rafa Llorca i Pedro J. Zaragozí parlaran de “Sarrià”, una revista que ajuda a conèixer la Comarca; el 3 de maig la cita és amb “Las Semillas del Caos, de Sara Herrera Esteban i clausurarà el cicle l’última obra de Carles Cortés,” La vida dins dels ulls “.

Com a responsable de Cultura en el municipi, Diego Zaragozí ha convidat a la participació en aquest nou cicle de presentació i llibres, que donarà inici hui mateix a les 20h a la Casa de Cultura, amb l’obra “Altea a Pasqua”, “un llibre molt recomanat per als pròxims dies de vacances ja que a través del mateix ens podem endinsar en tradicions i jocs típics d’aquestes dates “.

Pin It on Pinterest