Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea, ha aconseguit formar part de la iniciativa europea Erasmus+ “Artisans do it Better”, de la qual també formen part Croàcia, Hongria, Romania i Itàlia.

“Artisans do it Better” és un projecte que permetrà a 32 joves artesans i artesanes, d’entre 20 i 25 anys, participar-hi per tal de crear una xarxa internacional per promoure l’excel·lència en el treball amb joves, centrada en l’intercanvi d’ metodologies, eines i habilitats dels participants.

Participar en aquest projecte permetrà a aquests joves, 6 dels quals seran d’Altea, perfeccionar les seues habilitats artesanals, millorar el seu esperit emprenedor, compartir i viure altres cultures i promoure la creació d’una xarxa de professionals artesans i artesanes a nivell internacional.

El projecte “Artisans do it Better” és un projecte Erasmus+ K1, i tindrà lloc del 16 al 25 de juliol de 2018, a Itàlia, a la Vall de Camonica, província de Brescia. El projecte cobreix totes les despeses d’allotjament, manutenció i transport. Està liderat per l’organització Atelier Europeu i participen com a socis, l’Ajuntament d’Altea; Fırka Youth NGO, Hongria; Asociatia de Tineri din Ardeal, Romania i Association Strive NGO de Croàcia.

Qualsevol jove, que tinga passió per l’artesania, senta curiositat per les tradicions culturals de la resta de països europeus o estiga buscant millorar les seues habilitats en la recerca de feina pot dirigir-se a europa@altea.es (www.euroaltea.eu) per obtenir més informació.

Com ha manifestat el regidor d’Ocupació, Diego Zaragozí, “tradicionalment Altea ha estat molt lligada a l’artesania, com ho demostra el fet que aquest any es complisca el 35 aniversari de la Mostra d’Artesania. La Mostra va néixer de la necessitat dels artesans establerts a Altea d’oferir els seus productes, de manera que entenem que el projecte “Artisans do it Better”  serà molt enriquidor per a la nova generació de joves artesans, ja que la convivència amb companys d’altres països els ajudarà a conèixer noves tècniques i a millorar les que ja utilitzen “.

Zaragozí ha destacat les diferents oportunitats que s’estan donant als joves per al desenvolupament personal i professional des de l’Oficina Municipal de Projectes Europeus.

La data límit per a la selecció dels candidats és el dilluns 16 d’abril.

 

Pin It on Pinterest