Select Page

El proper diumenge 18 de març, el Pàrquing del Mercadillo serà el punt de trobada on a les 10h donaran inici les activitats organitzades per la regidoria de Medi Ambient per celebrar el Dia de l’Arbre.

Com ha explicat l’edil d’àrea, Beatriu Nomdedeu, primer es durà a terme una plantació d’arbres als voltants del riu Algar; després es desenvoluparà un taller d’esqueixos amb espècies del riu i finalment s’oferirà un esmorzar als participants.

“Està previst plantar uns 30 arbres de ribera i el que es pretén és que siga la gent la que els plante, seguint els consells dels experts que ens acompanyaran i després es durà a terme el taller per veure com podem reclutar els arbres d’un altre manera “, ha apuntat Beatriu Nomdedéu.

L’edil de Medi Ambient ha convidat a la participació i a gaudir d’un matí en plena natura.

Pin It on Pinterest