Select Page

La fundació Gas Natural Fenosa a través de la regidoria de Benestar Social, encapçalada per Diego Martínez, posa en marxa el pròxim 15 de març en horari de 09.00 a 12.00 l’Escola d’Energia per optimitzar i interpretar les factures de llum i gas

El mateix regidor de l’Àrea ha estat qui ha explicat “que aquesta Escola d’Energia consisteix en un taller gratuït que impartirà la Fundació Gas Fenosa, en què s’assessorarà, als qui assisteixin, a minimitzar el cost energètic, sobre la lectura de la factura de llum o gas, a més de com optimitzar-la i a aprofitar les ajudes que estiguen a disposició de la ciutadania “.

Diego Martínez avança “que a aquesta activitat, en què a més s’informarà sobre Bo Social, pot assistir qualsevol persona que estiga interessada, tan sols cal portar una factura de llum o gas independentment de la companyia amb que s’haja contractat, perquè l’apartat de lectura de factures siga més complet “.

El regidor de Benestar Social anima la ciutadania a assistir a aquesta Escola d’Energia que es desenvoluparà gratuïtament al Centre Social el 15 de març.

Pin It on Pinterest