Select Page

El dilluns passat la regidora de Participació i Estrangeria, Mari Laviós, es va reunir amb Esther Ponzoda Soria, la responsable de la Unitat dels Ciutadans Estrangers de la Diputació d’Alacant per establir una línia de treball, així com possibles col·laboracions entre la mateixa Diputació i l’Ajuntament d’Altea.

A la reunió es van tractar, entre altres temes, les línies de les distintes subvencions i les pròximes activitats previstes, com són  els cursos online per a estrangers.

La responsable d’Estrangeria a l’Ajuntament ha comentat que d’ací a poc temps iniciaran una campanya per a fomentar l’empadronament de totes aquelles persones que viuen a Altea, i concretament, dirigida especialment als ciutadans estrangers “perquè ells han de renovar el seu padró cada dos o 5 anys, depenent de la seua situació” remarca la regidora.

“És molt important sensibilitzar a la població de la importància d’empadronar-se al municipi, ja que les subvencions que ens arriben des del Govern Central depenen del padró municipal. Comptar amb un major nombre de població repercuteix directament en els serveis municipals, com neteja, atenció al ciutadà i serveis socials, entre altres i que han de ser proporcionats a la població real del municipi. D’eixa manera, totes i tots ens beneficiem”;  explica Mari Laviós.

Pin It on Pinterest