Select Page

Des de les regidories de Cultura i Altea la Vella de l’Ajuntament, encapçalades per Diego Zaragozí i Mari Laviós, s’han preparat unes jornades culturals per al mes de febrer.

Aquestes jornades començaran el proper dimecres 21 a les 19:30 hores, amb l’exposició – conferencia  a càrrec de Cristina Fuster i Diego Bartber, “Des d’Altea cap a l’Argentina, emigració i inmigració”,  que tindrà lloc a la Biblioteca Pública d’Altea la Vella. Una exposició que pretén donar a conèixer i mostras les cares de totes i tots les dones i hòmens que van tenir que marxar cap a l’Argentina per diversos motius, però sobretot, per a trobar una nova vida. Una conferència en castellà i en valencià on se’ns explicarà el fenomen que es fa produïr des de finals del segle XiX fins la meitat del XX i on podrem veure al voltant de 200 fotografies de famílies alteanes emigrades a l’Argentina.

Les jornades continuaran el dissabte 24 de febrer al Centre Cultural d’Altea la Vella amb l’espectacle “Teixint records d’Altea”. Un espectacle organitzat pel grup de danses Bellaguarda Tradicions, on tornarem a reviure els temps de festa i treballs de la pansa. L’espectacle amb carácter benèfic (la venta de les entrades van per a l’associació Anémona) començarà a les 19 hores de la vesprada.

Per finalitzar les activitat culturals al mes de febrer, al mateix centre cultural, es projectarà el diumenge 4 de març la película “Emoji”, una activitat per als més menuts i que tan bona acollida ha tingut des de la primera vegada que es va fer al més de novembre.

D’aquesta manera, Diego Zaragozí i Mari Laviós, continuen apostant per Altea la Vella, preparant i realizant activitats tant al Centre Cultural com a la Biblioteca, espais públics on els veíns i veïnes reclamaven des de feia temps que se’ls dotara d’una programació més continuada.

Pin It on Pinterest