Select Page

Divendres passat tenia lloc, a l’auditori del Centre social, un acte de reconeixement a la tasca que desenvolupen diferents associacions presents en l’àmbit social i sanitari del municipi. Acte d’agraïment organitzat per la regidoria de Benestar Social i Sanitat que va comptar amb la participació activa de l’edil d’àrea, Diego Martínez i l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

Les associacions guardonades van ser 22; AECC Altea, Integra, les associacions d’Ames de Casa d’Altea i Altea la Vella, Creu Roja Altea, AFEM, Doble Amor, les entitats pro Sàhara Luali i Juita, Amamaluna, Associació Art Flor i Cultura, Anemona, Corazón  Exprés, les associacions animalistes Som Gos i Peluts de la Marina, Alcohòlics Anònims, Col.lectiu Corfoll, Càritas Parroquial, Fundació Caixaltea, Dones amb Veu, Protecció Civil i el grup teatral Plà i Revés.

Durant l’acte de reconeixement, Diego Martínez afirmava que “tenim la sort que a Altea són moltes les associacions que presten servei de forma voluntària, pel que em semblava necessari no només reconèixer la seua tasca sinó que a més em semblava just donar a conèixer a moltes d’aquestes associacions de les que la ciutadania coneix ben poc i l’ajuda és de gran valor “.

En la seua intervenció, Diego Martínez, ressaltava també el encomiable treball que realitza cadascuna d’aquestes associacions, destacant el grau d’implicació de les persones que les formen ja que, “gràcies a aquestes entitats la solidaritat, que no la caritat, arriba a moltes famílies que ho necessiten “.

Per la seua banda, el primer edil alteà parlava de la importància que té la societat civil per impulsar tota la feina que es fa a diferents nivells en el municipi i apuntava, “crec que és necessari a nivell global la implicació social perquè sense el seu impuls els organismes públics no podríem donar l’abast a la feina que es fa des dels diferents departaments “.

“L’acte de hui és un reconeixement al vostre treball i a la visibilització del mateix. És un agraïment públic que simbòlicament és important. Creiem que sincerament sense vosaltres aquest món seria menys just i nosaltres volem donar-vos les gràcies, fer-vos un reconeixement i posar-nos al vostre servei “; concloïa l’alcalde.

Pin It on Pinterest