Select Page

L’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha informat de l’adquisició de ferramentes per a la brigada encarregada de portar les reparacions d’obra en l’empresa Pública de Desenvolupament Municipal (PDM).

Ha sigut el mateix Ferrer qui afirma que era més que necessari que es procedira a realitzar aquesta inversió per a dotar de maquinària específica professional a la PDM. La nova maquinària de la qual des d’Infraestructures s’ha dotat a la PDM s’ha adquirit en empreses locals, ja que destaca que és important comptar amb el sector empresarial alteà a l’hora de realitzar inversions destinades a la compra d’eines i màquines d’última tecnologia.

El nou material està format per una compactadora, per a preparar bases de paviments, un taladre de columna amb corones útil per a instal·lar bol·lards, una taula amb disc banyat per aigua per a tallar paviments i evitar la generació de pols, taladres percutors portàtils a bateria, un martell mecànic lleuger a bateria, una pastadora mecànica de capacitat mitjana, maletins per a organitzar les ferramentes, una arenadora útil per a netejar grafitis o mobiliari urbà i un camió amb motor de tecnologia anti contaminació, amb plataforma de càrrega màxima de 3500 kg.

Des d’Infraestructures, el seu responsable Roque Ferrer, ha volgut manifestar que els diners destinats a la compra de ferramenta no són una despesa sinó una inversió, que redundarà en una major eficàcia, seguretat i salut per als operaris de la PDM i ajudarà a generar menys molèsties a la ciutadania durant les jornades de treball de la brigada pel nostre poble, en reduir-se les emissions de gasos contaminants.

Pin It on Pinterest