Select Page

Davant la dràstica baixada de temperatures que s’acosta i l’alerta emesa per la Direcció General d’Emergències de la Generalitat.

Les àrees municipals de Seguretat Ciutadana i Benestar Social han habilitat un alberg al Centre Social perquè les persones sense sostre puguen refugiar-se la nit de hui 8 i demà 9 de febrer davant l’alerta emesa per la Direcció General d’Emergències de la Generalitat, que preveu que les temperatures descendesquen a nivells sota zero. Així ho han donat a conéixer els edils d’àrea, Vicente Ripoll i Diego Martínez, respectivament.

Com ha explicat Ripoll, “davant l’alerta enviada per l’emergència de la Generalitat ens hem reunit d’urgència i hem decidit muntar un alberg provisional per a totes aquelles persones que no tinguen sostre o que estiguen al carrer”.

Per la seua banda, Martínez ha comentat que “de moment el dispositiu estarà en marxa durant la nit del 8 i el dia i la nit del 9 al Centre Social. Es posarà a disposició de les persones que ho necessiten llit, roba d’abrigar i aliments; així com s’ha previngut als centres de salut de la posada en funcionament d’aquest dispositiu perquè deriven a qualsevol usuari que detecten necessite el servei”.

A més, des de Benestar Social s’ha comunicat als retors d’Altea i Altea la Vella la mesura i a les diferents entitats socials del municipi.

Diego Martínez ha agraït la col·laboració activa de Creu Roja, Càritas i Corazón Exprés; així com ha apuntat que el servei d’ambulàncies DYA s’ha ampliat durant aquests dos dies.

“L’alberg s’obrirà aquesta tarda a les 19.00 h i qualsevol persona que necessite l’ús del mateix només ha de dirigir-se al Centre Social i allí se li atendrà”; ha puntualitzat el regidor de Benestar Social.

Pin It on Pinterest